Yoga för livet

Yoga är en friskvård för både kropp och sinne. MediYoga är en unik svensk terapeutisk yoga. Man kan säga att det är en traditionell yoga i modern form där forskningen har en betydande roll. Oavsett om du söker en livsstilsförändring eller en oas för återhämtning är MediYoga ett kraftfullt redskap. 

för kropp och sinne

MediYoga är  en vardagsyoga för ”vanligt folk”, dvs oss alla. Man måste inte vara vig och man måste inte vara andligt engagerad men det underlättar att vara öppen för förändring. Övningarna görs lugnt och inkännande där effekten förstärks av andnings- och koncentrationstekniker. Det gör det också till en effektiv stresshantering i sig självt eller i kombination med HRV Träning

”Alla MediYoga-pass, oavsett rubrik, tränar rörlighet, balans och stabilitet i kropp och sinne och kan passa både dig som är nybörjare och dig som har tidigare erfarenhet av yoga. MediYoga som metod utgår från ett ”recept” med tydlig struktur och innehåll. Kontakta mig om vad som kan passa bäst för dig om du är osäker!

Prova du med

MediYoga är en mjuk, lugn, och terapeutisk yogaform som passar alla oavsett om du är frisk eller har krämpor och besvär. Det går bra att genomföra alla kurser antingen på matta eller på stol. 

Träningen eftersträvar bland annat att skapa balans i autonoma (icke viljastyrda) nervsystemet, alltså mellan gas och broms. Eftersom det oftast gasas mycket i vardagen, bromsas det en hel del i passen. Genom att lära sig att hantera gas och broms kan man lättare hitta balansen. Aktiva andningstekniker i kombination med rörelse har visat sig vara en bra väg att gå.

Tre bilder MediYoga på Agges yogastudio

0431 12880

agge@agges.se

Spread the word